‘Een koffer vol raadsels’ is het nieuwe boek van Judith van Helden

Wie nog van de zomervakantie wil nagenieten, kan het onlangs verschenen boek van Judith van Helden nemen. Ze schreef een spannend verhaal over camping detectives dat geschikt is voor jongens en meisjes van 9 tot 12 jaar. Het is haar 18e boek. Haar eerste uitgave verscheen in 2006.

‘Een koffer vol raadsels’ heet haar nieuwe boek. Het is deel 1 van een serie. Judith van Helden wil nog meer boeken uitbrengen over deze camping detectives. Imke gaat met haar ouders en zusje naar de camping. Maar haar campingburen gedragen zich hel verdacht. Ze hebben een koffie bij zich waarvan niemand iets mag weten en die absoluut niet uit het oog verloren mag worden. Samen met haar vrienden, de tweeling Ravi en Faya en Sem, een jongen met het syndroom van Down, gaat Imke op onderzoek uit. Wat zou er in die koffer zitten en waarom doen de buren daar zo geheimzinnig over? De kinderen noemen zich De Campingdetectives en zijn vast van plan het raadsel op te lossen. Lukt hen dat?

Van Helden heeft jaren voor de klas gestaan en ontwikkelt onderwijsmateriaal. Ze rondde een studie onderwijswetenschappen af. Ze verkreeg bekendheid met de serie ‘Maffe Meester Daan’ en ‘Jip lost het op’.

Uitgeverij Columbus, Jongbloed Christelijke Media, Leeuwarden, 9789085435679, 103 pagina’s, 14,99 euro, ook verkrijgbaar als e-book.

Auteur: Rosanne de Boer
Web: www.judithvanhelden.nl/judith
Foto: Uitgeverij Columbus

NederlandsWeekblad.nl maakt gebruik van cookies