Drie avonden met interactieve sessies: Mobiliseer de kerk

CAMA Zending organiseert in november de cursus ‘Mobiliseer de kerk voor Missie’. Voor iedereen die zich betrokken voelt bij missie- en zendingswerk. De cursus duurt drie avonden en biedt deelnemers tools en inzichten om de betrokkenheid van hun kerk of gemeente bij zending – op zowel lokaal als wereldwijd niveau – te vergroten. Zowel mensen die nieuw zijn in het veld als zij die al ruime ervaring hebben krijgen waardevolle inzichten en praktische handvatten die ze direct kunnen toepassen in hun eigen situatie.

De cursus ‘Mobiliseer de kerk voor Missie‘ bestaat uit drie avonden met interactieve sessies en praktische workshops. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere missie en de lokale kerk, bewustwording en het betrekken van verantwoordelijken en gemeenteleden op missie, moeilijkheden overwinnen en een plan van aanpak maken. Ook wordt er specifiek aandacht besteed aan hoe je jongere generaties kunt betrekken. 

Deze cursus biedt niet alleen Bijbelse inzichten en praktische tips, maar ook concrete tools om de betrokkenheid bij missie in de eigen kerk te versterken. Je ontdekt hoe je de brug kunt slaan tussen de gemeente en missionaire projecten, hoe je je gemeente enthousiast kunt maken en enthousiast kunt houden en hoe je omgaat met de uitdagingen die je tegenkomt. Hierbij wordt steeds uitgegaan van de eigen situatie van de deelnemers aan de cursus zodat zij aan het eind van de cursus een persoonlijk plan van aanpak hebben waarmee ze in de eigen gemeente en context aan de slag kunnen. 

Wanneer en waar?

  • Data: dinsdag 12, 19 en 26 november 2024
  • Tijd: 19:30 – 21:30 uur
  • Locatie: CAMA Zending, Hoofdstraat 55, Driebergen
  • Standaardtarief: €90,- per deelnemer
  • TFT-tarief: €50,- per deelnemer

Deze cursus is gericht op leden van thuisfrontteams, zendings- en evangelisatiecommissies, voorgangers, en iedereen die zich betrokken voelt bij missie en zendingswerk. Of je nu nieuw bent in het veld of al ervaring hebt, je vindt waardevolle inzichten en praktische handvatten die je direct kunt toepassen in jouw kerk.

Interactieve sessies

De cursus ‘Mobiliseer de kerk voor missie‘ bestaat uit drie avonden vol interactieve sessies en praktische workshops:

  1. Missie en de lokale kerk. Leer over mobilisatiemogelijkheden en de missie-betrokkenheidsbeoordelingstool.
  2. Bewustwording en het betrekken van verantwoordelijkheden en gemeenteleden op missie. Er wordt ook aandacht besteed aan hoe je jongere generaties kunt betrekken.
  3. Moeilijkheden overwinnen en een plan van aanpak maken. 

Het biedt je niet alleen Bijbelse inzichten en praktische tips, maar ook concrete tools om de betrokkenheid bij missie in je kerk te versterken. Ontdek hoe je de brug kunt slaan tussen je gemeente en zendingsprojecten, hoe je je gemeente enthousiast kunt maken en houden, en hoe je omgaat met de uitdagingen die je tegenkomt.

Meld je nu aan!

Wil je je kerk mobiliseren voor missie en een verschil maken? Meld je aan voor de cursus ‘Mobiliseer de kerk voor missie’ en zet samen met ons de eerste stap naar een actievere en betrokken gemeente. Voor alle informatie en om aan te melden: www.camazending.nl/cursus-mobiliseer-de-kerk-voor-missie

Auteur: Hans Borghuis
Web: www.camazending.nl 
Foto: © Toff-fotografie / Tobias Huizing

NederlandsWeekblad.nl maakt gebruik van cookies