Open Dag Evangelische Hogeschool op zaterdag 19 oktober

De Evangelische Hogeschool opent op zaterdag 19 oktober haar deuren voor studiekiezers die geïnteresseerd zijn in een uitdagend christelijk tussenjaar. Tijdens de Open Dag kunnen studiekiezers de sfeer proeven van de EH en ervaren hoe het is om student te zijn. De bezoekers maken kennis met het EH-Basisjaar (1 jaar) en het EH-Traject (5 maanden). Ze kunnen verschillende interessante mini-colleges volgen en al hun (studiekeuze)vragen stellen aan docenten en studenten van de EH.

De Open Dag zal plaatsvinden op de locatie van de EH: Drentsestraat 1 in Amersfoort. Het programma is van 10.00 tot 14.00 uur. Men kan op ieder moment van de dag binnenlopen. Kijk voor het programma en aanmelden op: www.eh.nl/agenda.

EH-Basisjaar

Het EH-Basisjaar is een vormingsjaar voor jongeren die toegang hebben tot een hbo- of wo-opleiding, dus een havo-, vwo- of mbo4-diploma hebben. Het is een voltijdopleiding van tien maanden (sept – juni). Het onderwijs van de Evangelische Hogeschool richt zich op geloofstoerusting, persoonlijke ontwikkeling, oriëntatie op cultuur en maatschappij, intellectuele ontwikkeling, studievaardigheden en studie- en beroepskeuze.

EH-Traject

De EH biedt ook het EH-Traject aan. Dit is een opleiding van vijf maanden (feb-juni) voor jongeren die voortijdig stoppen met hun studie of die na een periode van reizen/werken behoefte hebben aan een heroriëntatie op hun toekomst. Maak kennis met deze opleidingen tijdens de Open Dag!

Over de Evangelische Hogeschool

De EH is een unieke hogeschool waar jongeren in diverse opleidingen worden toegerust voor het leven. Het onderwijs van de Evangelische Hogeschool richt zich op geloofstoerusting, persoonlijke ontwikkeling, oriëntatie op cultuur en maatschappij, intellectuele ontwikkeling, studievaardigheden en studie- en beroepskeuze. Op de EH leren jongeren om steviger in het leven te staan, leren ze wie ze zijn en ontdekken ze wat echt belangrijk is. Tijdens een opleiding op de EH worden studenten geholpen met het ontdekken dat Gods liefde de beste basis is voor het leven en dat Zijn liefde alle aspecten van het dagelijks leven doortrekt.

Auteur: Brenda Abrahamse
WEb: www.eh.nl
Beeld: Evangelische Hogeschool

NederlandsWeekblad.nl maakt gebruik van cookies