Bert-Jan Ruissen mag door in het Europees Parlement

Het is nu definitief: Bert-Jan Ruissen mag door in het Europees Parlement! Met de meeste stemmen ooit voor de SGP. Om stil van te worden. Ruissen zal zich blijven inzetten voor een helder christelijk geluid en een bescheiden Europa.

Een hartelijk dank van de SGP aan alle kiezers en bovenal aan God. Het gaat voor alles om de eer van Zijn naam in Europa. Talloze vrijwilligers kleurden de afgelopen tijd Nederland oranje. De inzet en verbondenheid in de partij zijn hartverwarmend.

Eerste reactie van Anja Haga: ‘De opkomst voor de verkiezingen voor het Europees Parlement was met 46,8 procent hoog. Aan de inzet van al die kandidaten en al die fantastische vrijwilligers lag het zeker niet, die hebben geknokt voor elke stem. Ik dank hen uit de grond van mijn hart. De vrijheid van een ieder blijft sowieso onze missie, op al die mooie plekken waar de ChristenUnie vertegenwoordigd is.’

Web: www.eurofractie.sgp.nl
ChristenUnie: www.eurofractie.nl
Beeld: SGP

NederlandsWeekblad.nl maakt gebruik van cookies