Paasvoorstellingen in Gebouw 055 in Apeldoorn

Op zaterdag 30 en zondag 31 maart organiseert stichting Upstream vier Paasvoorstellingen in Gebouw 055 in Apeldoorn. “Zie de mens” is een indrukwekkende muzikale voorstelling, afgewisseld met persoonlijke verhalen en een inspirerende boodschap. Toegang is gratis.

De voorstelling beweegt heen en weer tussen de verhalen van de mensen van nu en het verhaal dat al 2000 jaar wordt doorverteld. Achter ieder mens gaat een verhaal schuil. Met ups, downs en verlangens voor de toekomst. Vanuit deze verhalen legt de voorstelling de link naar de laatste momenten van Jezus’ leven en wat daarop volgt.

Herkenbare verhalen van nu

“De prachtige live muziek en inspirerende verhalen laten je proeven aan de hemel, maar ook kauwen op de soms rauwe realiteit van het leven. Het is een unieke kans om het eeuwenoude Paasverhaal op een bijzondere en herkenbare manier te beleven,” zegt Peter van der Weerd van Upstream.

Reserveringen gaan hard

De voorstellingen van Upstream zijn populair door de constante hoge kwaliteit. Eerdere evenementen waren in een mum van tijd ‘uitverkocht’ volgens Van der Weerd. “Bij onze Kerstmusical afgelopen jaar mochten we bijna 10.000 bezoekers welkom heten. En ook deze Pasen gaat het snel met de reserveringen.”

Kinderprogramma in ochtend en middag

Tijdens de ochtend- en middagshow op Eerste Paasdag genieten kinderen van 0 jaar t/m groep 6 van een eigen programma, zodat ook zij een onvergetelijke ervaring kunnen hebben. De voorstelling zelf is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Data & tijden

Zaterdag 30 maart 2024
– 19:30 uur (vanaf 10 jaar)

Zondag 31 maart 2024
– 10:30 uur (kinderen van 0-10 hebben hun eigen programma)
– 15:00 uur (kinderen van 0-10 hebben hun eigen programma)
– 19:30 uur (vanaf 10 jaar)

De voorstellingen duren ongeveer 1,5 uur. 
Gratis tickets zijn te reserveren via upstream.cafe
Meer info: upstream.cafe
Beeld: © Henk-Jan Oudenampsen
Auteur: Hans Kramer

NederlandsWeekblad.nl maakt gebruik van cookies