Make Some Noise Kids in Veenendaal

Na het overweldigende succes van de uitverkochte shows in het najaar van 2023, is Make Some Noise dit voorjaar terug, en hoe! Zaterdag gaven ze een prachtige liveshow in De Basiliek in Veenendaal. Make Some Noise Kids viert haar 10-jarig jubileum. Een decennium vol muziek, energie en onvergetelijke momenten die ze samen met de aanwezigen willen vieren.

Afgelopen 10 jaar hebben ze meer dan 100 liedjes uitgebracht, dus ze hebben genoeg bekende knallers om een fantastisch feest te vieren. Een show die stoer, eigentijds en vol energie is – stilzitten is écht onmogelijk! De presentatoren Tim en Adrienne stonden klaar om alles in goede banen te leiden en samen met de Make Some Noise Kids maakten ze er een feest van waarbij het dak eraf ging en alle voetjes van de vloer kwamen.

Afterparty

En alsof dat nog niet genoeg is, kon je na de show het feest voortzetten op de afterparty. Genieten van heerlijke popcorn, deel nemen aan een gave dansworkshop, mee doen met de Silent-Disco of de nieuwste Make Some Noise Kids merchandise scoren.

God groot maken

“Veel kinderen houden van dansen en zingen en tegelijkertijd willen wij graag muziek produceren die God groot maakt. We wilden iets maken dat hen aanspreek en kinderen in staat stelt om hun geloof op een leuke manier te uiten”, aldus Laurens Post (producer).

Dansen, zingen en plezier maken

“We willen dat kinderen begrijpen dat ze niet bang hoeven te zijn om in de schijnwerpers te staan, omdat God hen heeft geschapen en ze liefheeft. Ze kunnen dansen, zingen en plezier hebben terwijl ze God groot maken”, vult Klaasjan Leenheer aan (oprichter van Make Some Noise Kids)

Over Make Some Noise Kids

Stichting Make Some Noise Kids is een christelijke ANBI stichting die kinderen een aantrekkelijk platform geeft waar ze hun talent kunnen gebruiken voor anderen. Ze willen het potentieel naar buiten brengen wat God in kinderen heeft gelegd. Kinderen zijn niet alleen de toekomst, maar ook de generatie van nu! Kinderen zijn volwaardige mensen, uniek gemaakt en hebben veel te brengen in deze maatschappij.

‘Make Some Noise Kids’ wil kinderen door middel van muziek en dans laten groeien in hun geloof, in hun identiteit en helpen om gezond in deze maatschappij te staan. We geloven dat God onvoorwaardelijk van hen houdt en vanuit zijn liefde willen we kinderen bevestigen en laten ontdekken welke creatieve talenten Hij in hen heeft gelegd.

‘Make Some Noise Kids’ wil kinderen een platform geven om een inspiratie te zijn voor andere kinderen. De activiteiten van ‘Make Some Noise Kids’ komen uit deze visie voort en dragen hiertoe bij.

Muziek

‘Make Some Noise Kids’ geeft alle kinderen in Nederland de kans om hun eigen lied in te sturen. Ingezonden liederen zijn geselecteerd, ingezongen en professioneel geproduceerd. Muziek van ‘Make Some Noise Kids’ is fris, eigentijds en doordrenkt van Bijbelse waarheid. Doordat de liederen zijn geschreven en gezongen door kinderen sluiten ze perfect aan op de belevingswereld van kinderen. Het resultaat is: een frisse kinder-cd, gemaakt door en voor kinderen. Ook zijn er liederen naar Engels vertaald en internationaal uitgebracht.

Liveshows

Tijdens de spectaculaire liveshows en events van ‘Make Some Noise Kids’ komt de muziek tot leven. Er worden onvergetelijke momenten gecreëerd voor zowel kinderen op het podium als het publiek. De liveshows zijn laagdrempelig, van hoge kwaliteit en zo aantrekkelijk dat kinderen graag andere kinderen mee willen nemen. ‘Make Some Noise Kids’ heeft een wisselende betrokken kindergroep die jaarlijks wordt samengesteld met behulp van een open landelijk auditie proces.

Meer informatie: www.makesomenoisekids.app
Beeld: © Henk-Jan Oudenampsen

NederlandsWeekblad.nl maakt gebruik van cookies