Inspirerende gospelformatie Greatly Blessed in concert

Greatly Blessed is een inspirerende gospelformatie die regelmatig concerten verzorgt in Nederland. De groep bestaat uit 12 zangers en band. Greatly Blessed tourt inmiddels alweer sinds 2012 door het land. De groep mannen wordt begeleid door een eigen bigband. De muziek die Greatly Blessed brengt, ligt verankerd in Southern Gospel, muziek bekend van onder andere The Gaither Vocalband.

Dit zijn speciale benefietconcerten voor de nadelige gevolgen van de enorme bosbranden in Chili. Entree tot dit concert is gratis. Opbrengst van de vrijwillige collecte is voor dit doel bestemd.

Harten raken

De meerstemmige zang en prachtige muzikale arrangementen staan borg voor een onvergetelijke muziekervaring. De mannen van Greatly Blessed willen vooral harten raken met inspirerende liederen, en een ieder bemoedigen met de geweldige boodschap die doorklinkt in de ontroerende harmonieën.

Sinds 2012

Greatly Blessed tourt inmiddels alweer sinds 2012 door het land. De groep bestaat uit 12 zangers die worden begeleid door een eigen bigband. De muziek die Greatly Blessed brengt, ligt verankerd in Southern Gospel, muziek bekend van onder andere The Gaither Vocalband.

De hoopvolle toekomst

De liederen gaan over vandaag de dag, over de mooie dingen waar we van kunnen genieten, maar ook over de verdrietige, moeilijke momenten. Maar de groep zingt vooral over de hoopvolle toekomst die we allemaal mogen hebben. ‘Je bent een erfgenaam: Praise God! I’m a child of the King’, met die geweldige boodschap wil Greatly Blessed iedereen bemoedigen.

Men4Christ

Greatly Blessed is een inspirerende gospelformatie die in 2012 is opgericht onder de naam Men4Christ, en sindsdien maandelijks concerten verzorgt in Nederland. In 2016 is de naam gewijzigd in Greatly Blessed.

Amerikaanse Southern Gospel-artiesten

De afgelopen jaren trad de groep al op met de Amerikaanse Southern Gospel-artiesten Marshal Hall en Russ Taff, The Hoppers, The Isaacs en Ernie Haase & Signature Sound. De meerstemmige zang, de muzikale arrangementen en choreografie, staan borg voor een bijzondere muziekervaring. Greatly Blessed wil vooral harten raken met een sprankelende muziekstijl en inspirerende songteksten, en het publiek bemoedigen met de geweldige boodschap die doorklinkt in de ontroerende harmonieën.

Greatly Blessed in concert

13 april Sommelsdijk, Exoduskerk, 19:30 uur 
11 mei Zwolle, CGK Zuiderhof, 19:30 uur 

Meer informatie: www.greatlyblessed.nl
Tickets: Reserveren
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen

NederlandsWeekblad.nl maakt gebruik van cookies