BELLE-dag voor meiden tussen de 12 en 18 jaar

Op zaterdag 13 april 2024 organiseert Huis van Belle haar jaarlijkse BELLE-dag voor tienermeiden tussen de 12 en 18 jaar. De BELLE-dag biedt meiden een onvergetelijke dag vol activiteiten, gezelligheid, inhoud en muziek.

De BELLE-dag wordt dit jaar voor de zevende keer georganiseerd door Stichting Huis van Belle.
Directeur Joyce den Engelse (foto): “We zien er geweldig naar uit om de meiden weer in real life te ontmoeten! De BELLE-dag biedt een te gekke combinatie van fun, faith & more. Of meiden nu houden van shoppen, worshippen met een te gekke band, chillen met vriendinnen, de diepte ingaan met een inspirerende spreker, crea bezig zijn of juist spectaculair in de actie: voor ieder wat wils.’
Tijdens de dag kunnen de meiden ook kennis maken met verschillende ‘special guests’.

Voor ouders biedt BELLE een speciaal ouderprogramma waar zij aan kunnen deelnemen. Inspiratie, toerusting en ontmoeting met andere ouders zijn de ingrediënten waaruit ouders praktische handvatten ontvangen voor de opvoeding van hun tieners en uitdagingen die zij hierin tegenkomen.
De BELLE-dag richt zich specifiek op meiden. Het ouderprogramma is geschikt voor ouders van zowel tienermeiden als -jongens.

Over huis van Belle

Huis van Belle zet zich in om tienermeiden te versterken in hun identiteit. Dit doet zij onder meer door het organiseren van events zoals de BELLE-dag en BELLE Nights, door BELLE Crew en de ontwikkeling van producten zoals BELLE Magazine en door middel van haar online community. 

Tienermeiden zijn krachtig en kwetsbaar tegelijk. BELLE wil hen een veilige plek bieden waar ze eerlijke verhalen horen over het leven en worden aangemoedigd hun identiteit in God te vinden. BELLE is daarmee dé community voor tienermeiden die op zoek zijn naar zingeving. 

Huis van Belle wordt mogelijk gemaakt door een geweldig team van vrijwilligers en de vrijgevigheid van giftgevers uit het land.

Tickets BELLE-dag 2024: events.huisvanbelle.nl
Line-up en programma voor de BELLE-dag worden in aanloop naar de dag bekend gemaakt via de socials @huisvanbelle en de website www.huisvanbelle.nl/belle-dag
Tickets voor de BELLE-dag en het ouderprogramma zijn verkrijgbaar via events.huisvanbelle.nl
Meer info: www.huisvanbelle.nl

NederlandsWeekblad.nl maakt gebruik van cookies