Podcast met Ruben Flach over zijn jeugd in Brazilië

In podcast De Wereld Rond was onlangs Ruben Flach te gast. In dit interview vertelt de leider van Opwekking, die dit jaar afscheid neemt, over zijn achtergrond in de zending. Ruben groeide vanaf zijn achtste op in Brazilië, al jong maakte hij kennis met het feit dat het uitdragen van je geloof in de Heere Jezus gepaard gaat met geestelijke strijd maar ook zag hij dat Gods liefde overwint!

Het is een gesprek over het volgen van Jezus, opgroeien in Brazilië en het belang van karaktervorming, maar ook dienend leiderschap komt ter sprake, naast Ruben’s lievelingseten en biografieën van Nederlandse zendelingen die de moeite waard zijn om te lezen.

Trouwens: Waarom zou je zeker een kijkje moeten nemen op de Mission Expo op de komende Pinksterconferentie? Je hoort het van Ruben zelf.

Neem een warme beker chocolademelk of ga een uurtje joggen en geniet van dit telefoongesprek met een man die zending van binnenuit kent en een warm hart toedraagt.

Handige link: www.opwekking.nl

Meer podcasts beluisteren?

‘Podcast ‘De Wereld Rond’ is te vinden in de bekende podcast apps en rechtstreeks via anchor.fm/dewereldrond. Om de veertien dagen staat er vanaf vrijdagmiddag 16:00 uur een nieuwe aflevering klaar.

Over deze podcasts

Gerard Adriaanse: ‘Ik interview uitsluitend zendelingen die Nederlands spreken. Vaak hebben we niet zo’n duidelijk idee hoe het nou precies is om zendeling te zijn. Ik hoop dat het door m’n interviews allemaal wat duidelijker wordt. Tegelijk hoop ik dat de luisteraar door het interview met de zendeling zich meer betrokken voelt bij zending. En het is mijn wens dat het interview hem of haar tegelijkertijd helpt in zijn of haar eigen leven.’

Auteur: Gerard Adriaanse
Beeld: Opwekking

NederlandsWeekblad.nl maakt gebruik van cookies