Amfitheater Caesarea: Israëlische muzikanten zingen en spelen voor gijzelaars

Bekijk hieronder het inspirerende optreden dat in het Amfitheater van Caesarea is uitgevoerd door meer dan 1000 Israëlische muzikanten en zangers. Sommigen van hen zijn familie van de gijzelaars die worden vastgehouden door Hamas-terroristen. Deel dit prachtige concert en geef je commentaar om je steun te betuigen aan de slachtoffers en gijzelaars!

Het nationale muzikale project HOMELAND CONCERT had als doel: de terugkeer van de gijzelaars naar huis. Het concert vond vorige week plaats, met de deelname van 1000 Israëlische muzikanten en zangers uit het hele land. Er is met hart en ziel gespeeld en gezongen in het Amfitheater van Caesarea. De officiële internationale muziekvideo is al uitgezonden over de hele wereld.

Amfitheater 

Het Romeinse amfitheater is een van de meest bekende ruïnes in Caesarea. In het amfitheater kunnen 3500 mensen plaatsnemen en het heeft een schitterende akoestiek. Net als in vroegere tijden worden er regelmatig voorstellingen en concerten gehouden in het amfitheater, een unieke ervaring.

Hele evenementen- en muziekindustrie 

De hele evenementen- en muziekindustrie in Israël mobiliseerde zich vrijwillig ten behoeve van de productie. Het concert is geïnitieerd en geproduceerd door senior producer Talya Yarom, de muzikale leiding was in handen van de musicus Eran Mitelman, dirigent: maestro Mark Wollach (Israel Opera Orchestra), regisseurs: Shilo Gallay en Danny Casson.

De grootste die ooit in Israël is uitgevoerd!

Deze muzikale show is de grootste en belangrijkste die ooit in Israël is uitgevoerd! En heeft ook in het buitenland al veel weerklank gevonden. De families van de gijzelaars deden ook mee aan de fotodag met massazang, en samen met de orkesten en rockmuzikanten – overschreden we alle mogelijke grenzen!

Visie & Productie: TALYA YAROM
Muziek Arrangement: ERAN MITELMAN
Regisseurs: SHILLO GALLAY & DANNY CASSON

Organisatie: One For Israël
Beeld: Videostill YouTube

NederlandsWeekblad.nl maakt gebruik van cookies