De mannen van Greatly Blessed willen vooral harten raken

Zaterdagavond gaf de gospelformatie Greatly Blessed een prachtig optreden in het gebouw De Poort in Oud-Beijerland. Twaalf geoefende mannenstemmen zongen vierstemmige Southern Gospel arrangementen. Muzikale begeleiding door een 12-koppige band met een blazers-, toetsen- en ritmesectie. Tijdens het concert namen ze de ruimte voor bemoediging in de vorm van een korte overdenking. Een krachtige en duidelijke boodschap gecombineerd met warme Southern Gospel! Bekijk hier de foto’s.

Harten raken 

De meerstemmige zang en prachtige muzikale arrangementen staan borg voor een onvergetelijke muziekervaring. De mannen van Greatly Blessed willen vooral harten raken met inspirerende liederen, en een ieder bemoedigen met de geweldige boodschap die doorklinkt in de ontroerende harmonieën.

Sinds 2012

Greatly Blessed tourt inmiddels alweer sinds 2012 door het land. De groep bestaat uit 12 zangers die worden begeleid door een eigen bigband. De muziek die Greatly Blessed brengt, ligt verankerd in Southern Gospel, muziek bekend van onder andere The Gaither Vocalband.

De hoopvolle toekomst

De liederen gaan over vandaag de dag, over de mooie dingen waar we van kunnen genieten, maar ook over de verdrietige, moeilijke momenten. Maar de groep zingt vooral over de hoopvolle toekomst die we allemaal mogen hebben. ‘Je bent een erfgenaam: Praise God! I’m a child of the King’, met die geweldige boodschap wil Greatly Blessed iedereen bemoedigen.

Men4Christ

Greatly Blessed is een inspirerende gospelformatie die in 2012 is opgericht onder de naam Men4Christ, en sindsdien maandelijks concerten verzorgt in Nederland. In 2016 is de naam gewijzigd in Greatly Blessed.

Amerikaanse Southern Gospel-artiesten 

De afgelopen jaren trad de groep al op met de Amerikaanse Southern Gospel-artiesten Marshal Hall en Russ Taff, The Hoppers, The Isaacs en Ernie Haase & Signature Sound. De meerstemmige zang, de muzikale arrangementen en choreografie, staan borg voor een bijzondere muziekervaring. Greatly Blessed wil vooral harten raken met een sprankelende muziekstijl en inspirerende songteksten, en het publiek bemoedigen met de geweldige boodschap die doorklinkt in de ontroerende harmonieën.

Agenda:

11 november 2023 – Alphen a/d Rijn samen met Sound of Celebration
11 mei 2024 – Genemuiden

Meer informatie: www.greatlyblessed.nl
Foto’s: © Henk-Jan Oudenampsen

NederlandsWeekblad.nl maakt gebruik van cookies