Gloria: Kinderwerk in Suriname kreeg dankzij Else Vlug een echte ‘boost’

In Podcast ‘De Wereld Rond’ Gloria Lie Kwie Sjoe ervaringen uit haar jeugd en vertelt ze ondermeer hoe het kinderwerk in Suriname dankzij kinderboekenschrijfster Else Vlug een echte ‘boost’ kreeg. Ook geeft Gloria praktische tips voor het opvoeden van kinderen en tieners in de 21ste eeuw. Gloria zegt in het interview bijvoorbeeld dat als je als ouder wilt dat je kinderen Jezus leren kennen je daar doelgerichter dan ooit mee bezig moet zijn, zoals door het organiseren van ‘family nights’.

Als kinderen of het land Suriname je hart hebben is deze aflevering van ‘De Wereld Rond’ er eentje om niet te missen!

Handige links:

Zending en Gemeente: > meer informatie
Weid mijn lammeren: > meer informatie
Lob Makandra: > meer informatie
Bron foto: Gloria Lie Kwie Sjoe
Auteur: Gerard Adriaanse

Meer podcasts beluisteren?

‘Podcast ‘De Wereld Rond’ is te vinden in de bekende podcast apps en rechtstreeks via anchor.fm/dewereldrond. Om de veertien dagen staat er vanaf vrijdagmiddag 16:00 uur een nieuwe aflevering klaar.

Over deze podcasts

Gerard Adriaanse: ‘Ik interview uitsluitend zendelingen die Nederlands spreken. Vaak hebben we niet zo’n duidelijk idee hoe het nou precies is om zendeling te zijn. Ik hoop dat het door m’n interviews allemaal wat duidelijker wordt. Tegelijk hoop ik dat de luisteraar door het interview met de zendeling zich meer betrokken voelt bij zending. En het is mijn wens dat het interview hem of haar tegelijkertijd helpt in zijn of haar eigen leven.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NederlandsWeekblad.nl maakt gebruik van cookies