Jacco Zutphen over zijn jeugd in Gouda en zijn werk in Brazilië

Jacco Zutphen vertelt ons in ‘De Wereld Rond’ over zijn jeugd in Gouda, zijn betrokkenheid bij GX International en over zijn leven en werk in Brazilië. Je hoort hoe hij samen met zijn vrouw Susana een bijbelschool startte bij de Indianen.

Jacco geeft in het interview aan dat het lastig is voor Indianen om naar de stad te komen voor een Bijbelschool en dus besloten zijn vrouw Susana en hij de Bijbelschool bij de Indianen te verzorgen. Een uitdaging is onder andere het verschillende opleidingsniveau van de leerlingen, gelukkig helpt de pedagogische achtergrond van Susana hierbij.

In het laatste deel van het interview gaat Jacco in op het belang van het hebben van dromen en het helpen van onze naasten.

Meer informatie: www.gxinternational.com
Bron foto: indebuurt.nl
Auteur: Gerard Adriaanse

Meer podcasts beluisteren?

‘Podcast ‘De Wereld Rond’ is te vinden in de bekende podcast apps en rechtstreeks via anchor.fm/dewereldrond. Om de veertien dagen staat er vanaf vrijdagmiddag 16:00 uur een nieuwe aflevering klaar.

Over deze podcasts

Gerard Adriaanse: ‘Ik interview uitsluitend zendelingen die Nederlands spreken. Vaak hebben we niet zo’n duidelijk idee hoe het nou precies is om zendeling te zijn. Ik hoop dat het door m’n interviews allemaal wat duidelijker wordt. Tegelijk hoop ik dat de luisteraar door het interview met de zendeling zich meer betrokken voelt bij zending. En het is mijn wens dat het interview hem of haar tegelijkertijd helpt in zijn of haar eigen leven.’

NederlandsWeekblad.nl maakt gebruik van cookies