Sandra leerde God kennen via een alpha-cursus

Haar ouders proberen Sandra op het goede pad te houden, maar als 16 jarige belandde Sandra in een jeugdgevangenis, vrijgekomen viel ze terug in een wereld van drugs, veel geld, maar ze voelde een diepe leegte ondanks dat ze alles had.

Toen ze een relatie kreeg met Raymond, en haar leven op de rit leek, voelde ze nog steeds die diepte leegte van haar tienerjaren. Op uitnodiging ging ze naar de de alpha-cursus en daar ervoer ze de kracht van Jezus. De leegte die ze al die jaren voelde, werd in één klap vervuld door Jezus. Ook Raymond leerde Jezus kennen. Samen gaan zij nu de weg van Jezus.

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerehsalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.

Jerehsalem
Videostill – Jerehsalem
Website: www.jerehsalem.nl

NederlandsWeekblad.nl maakt gebruik van cookies