Colofon

Deze site publiceert tijdloze en positieve verhalen uit de christelijke wereld. Nederlands Weekblad wil hiervoor een platform bieden. Getuigenissen en bijzondere verhalen krijgen hier voorrang. Ontdek wat Gods plan is met jouw leven en lees de inspirerende artikelen van christenen die radicaal kozen voor Christus.

We hopen dat we met de site een goed beeld kunnen geven van alle mooie verhalen die er zijn van mensen die in God geloven en Jezus als hun Redder hebben aangenomen. Met name persoonlijke verhalen van christenen en tijdloze positieve artikelen worden op deze site geplaatst. Deze site werkt samen met het platform ChristelijkNieuws.nl.

Nieuws insturen
Christelijke organisaties en particulieren kunnen berichten rechtstreeks mailen naar het mailadres hieronder. Stuur, indien mogelijk, ook een rechtenvrije foto mee samen met het bericht. De redactie bepaalt uiteindelijk of de inzending geplaatst wordt.

Nederlands Weekblad is een publicatie van:
AmpsenDesign, Apeldoorn
E-mail: welkom@nederlandsweekblad.nl

Over de initiatiefnemer

Mijn naam is Henk-Jan Oudenampsen. Ik volgde een opleiding medisch analist en heb 12 jaar gewerkt in het St. Lucas Ziekenhuis, daarna 17 jaar als productie- en marketingmanager bij uitgeverij Medema en vervolgens 11 jaar als vormgever bij reclamebureau IDD. Momenteel ben ik zzp’er en online en offline actief met de verspreiding van het goede nieuws.

Een van mijn bezigheden is het redactioneel vullen van de website Christelijk Nieuws en van deze website Nederlands Weekblad. Deze site is bijzonder, omdat ik hiermee een neutraal platform biedt aan christelijke organisaties om mooie positieve nieuwsberichten te verspreiden. Regelmatig plaatsen we tijdloze berichten en ook eigen artikelen of getuigenissen en wetenswaardigheden. 

Nederlands Weekblad is een manier om online het goede nieuws te verspreiden. Ook hebben we offline evangelisatiemateriaal dat te vinden is via de webwinkel www.erismeer.nl

Er zijn geen reactiemogelijkheden op de site. Dit doe ik bewust om geen negativiteit op de site te krijgen.

Op deze site wordt ook het goede nieuws regelmatig onderstreept: God heeft zoveel liefde voor deze wereld, dat Hij zijn enige Zoon (Jezus Christus) heeft gestuurd opdat een ieder die in Hem gelooft niet verloren gaat maar eeuwig leven heeft.