We zijn na 35 jaar New Age radicaal tot geloof gekomen

Zondag waren Ingrid Bijl en Ingrid van den Boogaard in de Basis in Apeldoorn (foto). Ze vertelden daar over hun leven van meer dan 35 jaar in de New Age en moderne spiritualiteit. Beiden zijn ze zo’n 6 jaar geleden radicaal tot geloof gekomen en ze getuigen nu van de waarheid die ze in de Bijbel hebben ontdekt. In de Basis werden ze geïnterviewd door Peter van der Weerd.

New Page Ministries

New Page Ministries deelt de waarheid van Gods Woord online en offline. In 2018 opende God de ogen van Ingrid Bijl en Ingrid van den Boogaard voor de weg, de waarheid en het leven, door Zijn eniggeboren Zoon Jezus Christus. Met hun achtergrond van meer dan 35 jaar in New Age en moderne spiritualiteit, roept Hij hen nu om uit te reiken naar mensen die door deze ideeën misleid worden, zowel buiten als in de kerk.

Ingrid Bijl

Ingrid Bijl dient door haar werk als Biblical counselor (Bijbels raadsvrouw). Ze is een gecertificeerd Biblical Counselor en trainer via de ‘Association of Biblical Counselors’ (ABC) en ze is verbonden aan het Center for Biblical Counseling Europe (CBCE). CBCE is een initiatief wat erop gericht is om, in samenwerking met anderen, Biblical counselors in Europa met elkaar te verbinden, toe te rusten en te bemoedigen. Tevens beoogt CBCE om Biblical counseling meer bekendheid te geven.

Al meer dan 20 jaar ondersteunt Ingrid personen, teams en organisaties als coach, counselor en consultant. Communicatie, persoonlijke groei en organisatieontwikkeling waren haar belangrijkste aandachtspunten.

Ingrid begon als freelance trainer in 1998 en werd opgeleid tot projectmanager in 2003. In 2007 werd zij gecertificeerd als Academisch Intercultureel Coach & Counselor en in 2013 ontving zij haar Kirkpatrick Evaluatie certificering (Kirkpatrick Institute) en tevens haar Organizational Behavior Management certificering (OBM 2014).

Ze heeft gewerkt in en voor profit en non-profit organisaties in o.a. de gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Als ondernemer organiseerde zij high end private business retreats voor CEO’s, managers en ondernemers.

Ingrid Bijl is geboren in Weesp, Nederland. Zij woont nu in de omgeving van Alicante, Spanje. Ze is twee keer getrouwd geweest (voor haar bekering), heeft 2 dochters en is oma van 3 kleinzoons en 1 kleindochter. Ingrid spreekt Nederlands (vloeiend), Engels (vloeiend), Spaans (gemiddeld), Duits (basis), Frans (basis). In 2018, na 35+ jaar van New Age teachings en moderne spiritualiteit openbaarde God Zich duidelijk aan Ingrid door de Bijbel. In dit interview met She Rises deelt zij haar getuigenis.

Ingrid van den Boogaard

Ingrid van den Boogaard (Bo) dient in evangelisatie en onderscheiding. Ze richt zich op onderzoek op het gebied van New Age en New Age in de kerk, en dient bij BOAT Alicante en in de IAMoneworld creative ministry.

Professionele achtergrond: Bo heeft een bachelor in Arts (Koninklijke Academie voor Kunst & Vormgeving in ‘s-Hertogenbosch, Nederland > vrije kunsten, fotografie, video, multimedia design). Ze was meer dan 25 jaar ondernemer, toerde door de VS met haar band Blue Star en reisde ook de wereld rond in een zelfgebouwd voertuig op zonne-energie (met de hulp van een heleboel mensen natuurlijk!). Na haar radicale bekering in 2018, volgde ze verschillende seminars in apologetiek (Spanje & VK).

Ingrid van den Boogaard (Bo) is geboren in ‘s-Hertogenbosch, Nederland. Zij woont nu in de omgeving van Alicante, Spanje. Bo spreekt Nederlands (vloeiend), Engels (vloeiend), Spaans (intermediate -), Duits (basis), Frans (basis).
In 2018, na 35+ jaar New Age en moderne spiritualiteit, openbaarde God zich duidelijk aan Bo door Zijn schepping. Hij opende haar ogen voor de waarheid zoals beschreven in Romeinen 1:20-21. Ze maakte een getuigenisvideo over haar radicale bekering, A Life in 15 Minutes, speciaal voor mensen die Jezus (nog) niet kennen.

Auteur: Redactie Christelijknieuws / Website New Page Ministries
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Basis: www.basis.cc
Upstraim: www.upstraim.cafe
Web: www.newpageministries.nl

NederlandsWeekblad.nl maakt gebruik van cookies