Schreeuw om leven organiseert opnieuw de jaarlijkse Mars voor het leven

D.V. 16 november 2024 organiseert Schreeuw om leven de jaarlijkse Mars voor het leven. In een stille tocht door Den Haag laten duizenden mensen weten grote moeite te hebben met de abortuspraktijk in Nederland en laten we zien dat we staan voor een samenleving waarin abortus onnodig en ondenkbaar is.

Om een duidelijk signaal aan zowel maatschappij als politiek af te geven, zijn we afhankelijk van uw aanwezigheid en steun. Komt u ook op voor het ongeboren leven door mee te lopen in de stille Mars voor het leven op 16 november?

Programma

De Mars voor het leven start om 11.00 uur op het Malieveld. Voorafgaand aan de stille Mars zullen verschillende sprekers ons bemoedigen tijdens het podiumprogramma: Chris Stoffer (Fractievoorzitter SGP), Don Ceder (Kamerlid CU), een ervaringsdeskundige onbedoelde zwangerschap en Arthur Alderliesten (directeur Schreeuw om leven). Ook zullen we veel samen zingen, onder begeleiding van onder meer Mark Brandwijk en Tenira Sturm. De presentatie is in handen van Frans de Koeijer.

De Mars wordt in stilte gelopen en leidt onderweg langs onder andere het Tweede Kamergebouw en de Hofvijver. Bij terugkomst van alle deelnemers, wordt de Mars voor het leven gezamenlijk afgesloten op het Malieveld.

Busvervoer

Vanuit heel Nederland wordt er op 16 november busvervoer georganiseerd. Deze bussen rijden vanuit verschillende regio’s in Nederland richting het Malieveld in Den Haag. Je kunt je vanaf nu aanmelden voor het busvervoer via onze website. Aanmelden busvervoer

Vrijwilligers gezocht!

Om de Mars voor het leven te organiseren zijn we afhankelijk van vrijwilligers. Help jij mee met de opbouw van het terrein, de catering, als gastvrouw/gastheer, in de informatiestand, in de ordedienst of beheer je de livestream online? Meer informatie vind je hier. Aanmelden vrijwilliger

Steun de Mars

Zonder financiële steun is het organiseren van de Mars voor het leven niet mogelijk. Deelname aan de Mars voor het leven is gratis, maar het organiseren van dit evenement kost al snel €10,- per deelnemer. We hebben uw steun nodig om uit te dragen dat we staan voor een samenleving waarin abortus onnodig en ondenkbaar is. Helpt u mee? Steun de Mars!

Posters

Wil jij ook een poster voor de Mars voor het leven ophangen? Of flyers uitdelen? Bestel nu posters en flyers via onze website, zodat zoveel mogelijk mensen afweten van de Mars voor het leven. Bestel posters

Auteur: Schreeuw om leven
Web: www.schreeuwomleven.nl
Beeld: VideoStill

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NederlandsWeekblad.nl maakt gebruik van cookies