Concerten Marshall Hall met het orkest van Music For Christ in Zwolle en Gouda

Je hebt artiesten die “gewoon” goed kunnen zingen en je hebt artiesten die je meenemen in een verhaal; een beleving. Marshall Hall hoort bij die laatste categorie. De Amerikaan zong jarenlang met de Gaither Vocal Band en is een van de stemmen achter veel van hun bekende werk. Als je zo’n artiest naar Nederland haalt, dan pak je goed uit. En dus schuiven het koor en orkest van Music For Christ aan voor zijn optredens in Zwolle en Gouda in november.

De muziek van Gaither artiesten (een grote groep zangers en zangeressen rondom Bill & Gloria Gaither) werd beroemd dankzij de zogeheten ‘Homecoming’ concerten. Het zijn bijeenkomsten waarin het lied en haar verhaal centraal staan. Marshall Hall groeide op in een muzikale familie en was al fan, maar toen hem gevraagd werd om lid te worden van de beroemde Gaither Vocal Band, hoefde hij niet lang na te denken.

Bariton

Sindsdien maakten duizenden liefhebbers kennis met zijn enthousiasme en bovenal zijn memorabele bariton stemgeluid. Je hoorde hem waarschijnlijk onbewust al eens als achtergrondzanger op albums van Carman en John Tesh. Marshall heeft sindsdien ook solo albums opgenomen (‘Wisdom Of Fools’ en ‘Boundless’) en schreef diverse liedjes voor collega’s als Point Of Grace en Gaither-collega David Phelps. Tegenwoordig is hij aanbiddingsleider in een kerk in Florida.

Southern gospel

De avonden in Nederland worden een must voor liefhebbers van southern gospel klassiekers en liedjes met een verhaal. En het wordt nog mooier dankzij het Music For Christ koor en orkest o.l.v Aad Contze zij staan Hall bij op het podium en maken er een ervaring van die je niet snel zult vergeten! Het koor en orkest van Music For Christ heeft inmiddels al ruime ervaring in het begeleiden van internationaal bekende artiesten. Ze doen dan voor verschillende stijlen: van southern gospel en traditionele hymns tot modernere praise & worship!

Het koor bestaat uit 22 enthousiaste en getalenteerde zangers uit verschillende achtergronden. Maar het zingt als één onvergetelijke stem! Het orkest van Music For Christ (met strijkers, hout- en koperblazers en percussie) tilt de beleving naar iets heel bijzonders.

Er zal nog lang nagepraat worden over Marshall Hall met het koor en orkest van Music For Christ. Zorg dat je er bij bent!

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.eventsforchrist.nl
Beeld: Videostill YouTube

Vrijdag 22 november 2024 – 20.00 – Zwolle
Zaterdag 23 november 2024 – 20.00 – Gouda

NederlandsWeekblad.nl maakt gebruik van cookies