Martin Boogaard in Polen is de maker van ‘De Zendings Podcast’

Martin is de maker van ‘De Zendings Podcast’, een podcast die hij maakt vanuit zijn thuisstudio in Polen. Mede hierdoor klinkt deze podcast alsof de ruim 2300 kilometer die wij van elkaar verwijderd zijn tijdens dit vraaggesprek niet bestaat 🙂

Martin doet zijn nazorgwerk naast andere bezigheden samen met zijn vrouw Esther die therapie geeft aan Oekraïners die getraumatiseerd zijn door de oorlog in Oekraïne, buurland van Polen. Martin’s verhaal is zeker geen doorsnee verhaal en hij getuigt in deze aflevering van Gods nooit aflatende trouw in zijn leven.

Geniet en raak geïnspireerd door het verhaal van Martin over de manier waarop God hem en Esther heeft samengebracht en gebruikt voor de bevolking van Polen!

NB: Het kan zijn dat je naar aanleiding van deze aflevering met iemand wil praten over zelfmoordgedachten. Dat kan anoniem. Je kunt chatten via 113.nl of bel met 113 of het gratis nummer 0800-0113.

Meer informatie over het christelijk geloof en de hoop die Jezus ons biedt vind je trouwens op de website Jezus.nl

Meer podcasts beluisteren?

‘Podcast ‘De Wereld Rond’ is te vinden in de bekende podcast apps en rechtstreeks via anchor.fm/dewereldrond. Om de veertien dagen staat er vanaf vrijdagmiddag 16:00 uur een nieuwe aflevering klaar.

Over deze podcasts

Gerard Adriaanse: ‘Ik interview uitsluitend zendelingen die Nederlands spreken. Vaak hebben we niet zo’n duidelijk idee hoe het nou precies is om zendeling te zijn. Ik hoop dat het door m’n interviews allemaal wat duidelijker wordt. Tegelijk hoop ik dat de luisteraar door het interview met de zendeling zich meer betrokken voelt bij zending. En het is mijn wens dat het interview hem of haar tegelijkertijd helpt in zijn of haar eigen leven.’

Auteur: Gerard Adriaanse
Handige link bij deze aflevering:
Stichting Emmy: www.emmy.foundation
De Zendings Podcast: www.emmy.foundation/category/podcast/
Beeld: Martin Boogaard

NederlandsWeekblad.nl maakt gebruik van cookies