Jan Vayne en The Young Church Singers geven concert in de Grote Kerk in Apeldoorn

Zondagmiddag 22 september kunt u in Apeldoorn genieten van een bijzondere muzikale middag. Pianovirtuoos Jan Vayne keert terug naar de Grote Kerk, de locatie waar hij jarenlang zijn kerstconcerten gaf. Dit keer treedt hij op, afgewisseld door het swingende gospelkoor The Young Church Singers (YCS) en hun vijfkoppige live band.

Om 15.00 uur kunt u genieten van een heerlijke, muzikale zondagmiddag. Het gospelkoor YCS, onder leiding van dirigent en Hammond organist André Bijleveld, brengt een mix van Gospel, Soul, RnB en Pop. De nummers variëren van traditionele gospels tot moderne, soulvolle nummers, met een groovy saus door de live band. Jan Vayne’s virtuoze pianospel vormt een mooi contrast en een aanvulling op het energieke optreden van het koor.

Een echte maestro uit Enschede

André Bijleveld, een echte maestro uit Enschede, brengt deze middag zijn passie voor muziek en de inspirerende boodschap van geloof, hoop en liefde met koor en live band naar het podium. Al op jonge leeftijd werd hij geraakt door de klank van het Hammond orgel, een liefde die hij altijd heeft behouden. “Die sound zorgt ervoor dat de ziel van de muziek rechtstreeks je hart binnenkomt,” aldus André.

Jan Vayne

Met Jan Vayne aan de piano en de krachtige stemmen van The Young Church Singers, die elkaar deze middag afwisselen, belooft het Herfstconcert een bijzondere ervaring te worden.

Zorg dat u erbij bent en beleef een middag vol muzikale magie en emotie. Kaarten voor het Herfstconcert zijn verkrijgbaar voor € 22,50 en kunnen online besteld worden.

Evenementdetails:
Datum: zondag 22 september 2024
Locatie: Grote Kerk Apeldoorn
Aanvang concert: 15.00 uur, deur open: 14.30 uur
Kaarten: € 22,50, verkrijgbaar via deze link
Of via: jan-vayne.weticket.io/apeldoorn

Auteur: Monique ten Klooster
Web: www.ycs.nl
Beeld: TOFF-fotografie / Tobias Huizing

NederlandsWeekblad.nl maakt gebruik van cookies