TWR-Zendingsavonden met als thema: Gezonden om te zenden

Voor wie zich afvraagt hoe hij of zij actief kan bijdragen aan de verspreiding van het Evangelie, organiseert zendingsorganisatie TWR Nederland & België in september twee inspirerende zendingsavonden. Het thema: Gezonden om te zenden. Deze zendingsavonden vinden plaats op dinsdag 10 september (Barneveld) en woensdag 11 september (Drachten) en laten bezoekers kennismaken met de wereld van zending en de mogelijkheid om zelf – op welke wijze dan ook – betrokken te raken. 

Tijdens deze avonden worden boeiende praktijkverhalen gedeeld door twee speciale gasten: TWR-projectmedewerkers uit Centraal-Azië. In een omgeving waar godsdienstvrijheid nauwelijks bestaat, zetten zij zich in voor de verspreiding van het Goede Nieuws. De gasten zullen uit eerste hand vertellen over hun ervaringen, de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd, en de inspirerende getuigenissen van luisteraars die door hun werk zijn geraakt.

Uitleg

Naast deze persoonlijke verhalen zullen medewerkers van TWR Nederland & België en TWR Europa uitleg geven over de verschillende manieren waarop je door TWR als zendingswerker kunt worden uitgezonden. Altijd gedacht dat dit alleen mogelijk is in een ander, ver land? Ook vanuit Nederland kun je actief betrokken zijn bij de wereldwijde verkondiging van het Evangelie.

Barneveld

De zendingsavond in Barneveld vindt plaats in Missie & Media, het belevingscentrum van TWR, Stationsweg 2A. Hier is er vanaf 18.30 uur vrije toegang tot het belevingscentrum, waarna het programma om 19.30 uur start.

Drachten

In Drachten wordt de avond gehouden in Bethel, De Bolder 75, met inloop vanaf 19.00 uur en aanvang om 19.30 uur.

Welkom

Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Aanmelden? Graag! Dat kan via de website www.twr.nl/gezondenof door een e-mail te sturen naar relatiebeheer@twr.nl. Laat je inspireren en ontdek hoe je kunt bijdragen aan het zendingswerk, zowel dichtbij als ver weg.

Auteur: Wim Klein
Web: www.twr.nl
Foto: TWR 

NederlandsWeekblad.nl maakt gebruik van cookies