Refo-meisje zocht haar geluk in New Age en vond het echte leven bij Jezus

Op dit moment is Marije juf en woont ze in Rotterdam. God opende deuren voor haar. Ze heeft een stabiele basis gevonden in de kerk, waar ze die ene zondag naar binnen liep. God heeft haar gezegend met fijne vriendinnen om haar heen. Alles is veranderd. Bekijk haar getuigenis hieronder.

Marije: ‘Ik hoop dat mijn verhaal jou een stukje heeft laten zien van Gods grootheid, Zijn genade en dat er altijd ruimte is om terug te komen, hoe ver je ook afdwaalt. Blijf bidden, want God kan alles ten goede keren. Ik mag daarvan getuigen. Aan Hem alle eer!”

Over Stichting Heart Cry

Stichting Heart Cry heeft het verlangen een Bijbelgetrouwe en interkerkelijke opwekkings- en hervormingsbeweging te zijn onder christenen in zowel reformatorische kerken als evangelische gemeenten in Nederland. Heart Cry streeft naar geestelijke verdieping en de bewustwording van de noodzaak van herleving. Daartoe organiseert ze onder andere conferenties, toerustingsavonden en cursussen en geeft ze lectuur uit. Tevens zijn er vanuit Stichting Heart Cry een parttime en fulltime bijbelschool die gevestigd zijn in Amerongen.

Web: www.heartcry.nl
Beeld: Videostrill youTube
Meer getuigenissen: YouTube

NederlandsWeekblad.nl maakt gebruik van cookies